ОКРОШКА НА КЕФІРІ
. кефір - 1 л
курка відварена-200г
яйця - 2 шт
. редис- 200г
. зелена цибуля-100г
. кріп, петрушка-50г
. чорний перець-за смаком
. сіль- за смаком
. картопля- 3 шт
. оriрки - 2 шт
1 Картоплю відвари в мундирі, остуди, почисти і поріж дрібними
кубиками. Яйця звари круто, остуди і дрібно порубай.
2. Відварене м'ясо поріж невеликими шматочками. Редис натри
на крупній тертці. Oripки поріж дрібними кубиками. Зелену цибулюі
зелень дрібно поріж.
. У глибоку ємність помісти вcі підготовлені інгредієнти, посоли, поперчи,
залий кефіромі перемішай.
4. Постав ємність у холодильник на 20 хвилин, щоб готова окрошка
настояласьі охолола.
5. Розлий окрошку
по тарілках, прикрась
яйцем і зеленню.
Смачного!
GRADA CTBOpeHO B IPAAA www.grada.klev.ua
Tpea prc dea 20aDại no O060 y mara RpecK np-r Cree Eg, SA, Eqeaes
pityen E, Kdeciaa n, Kas-Cericiok pE Tepoiauria Eopirie. a Eenea pi 4 T
sym. Berrs rlape 18 aen adn, ycro o Codau y Coine angia
r. lenaola 1. Qan oa, e o Ps dananas Cena Pe KDe fr 1E cnona 1 ginpa
J AN A ponee odea. apance pko Crod e cuaa paga CH
an TE caPa V ka . insai -she epo, A. Xapeia n feac nac 7, M Xepe yr fepacia
Krop 7, Mpi m. XereC 41 E O eyp Siien y Dd .
pancn A
Ongerog A EE gnlaana aa Ayepad E E s codoe nas INC y naorp
AwaH
a ti TDepy pay. Iodocaie 1pa plaiT Toak, p prs y rsay.
perof qe.a Masero-ariaanape arampnapa