BENVENUTO IN ITALIA!
13
clda
-23%
Ricotta
fresca.
-23%
67
Mascarpane
260
frera
1990
СИР
МАСКАРПОНЕ
250Г, СASTELLI
CHP PIKOTTA
100 г, ELDA
CASTI
-20%
5390
Le specialita
di patate
4590
СИР РІКОТТА, 23%
250г, СASTELLI
HBOKKI
КАРТОПЛЯНІ
В АСОРТИМЕНТ
500r, GNOCCHI
Gnecdil di patate
500ge
СМАЧНА ЛАЗАНЫЯ
Складові:
. Мясний фарш - 600г
- Соус болоньезе-600г
- Вершкове мосло-60г
- Пшеничне борошно- 2,5 ст. л.
- Оливкова олія 4 ст. л.
- Молоко- 750 мл
-Сухі листи лазаны 10 шт
. Твердий сир-500г
1. Розтопи масло в 2 ст. л. олії. Помішуючи додай борошно,
молоко і вари до консистенції нежирної сметани.
2. Посмаж фарш до напівготовності. Додай соус болоньезе.
3. Форму змасти маслом. На дно вилий трохи соусу бешамель.
4. Виклади пласти лазаны. На пласти виклади половину фаршу,
потім тертий сир, зверху-соус бешамель. Повтори процедуру.
5. Остонній шар листів промаж соусом бешамель і зверху
засип сиром. Дай постояти 7 хвилин.
6. Потім випікай 30-35 хвилин. Ласуй вciєю родиною!
RwaH