ВІТАЄМО У ФРАНЦІЇ!
ДОДАТО
SCHYC
+11 AP
Entre Mont
Roquefort
6-1
-22%
п
91.⁹00
грн
СИР РОКФОР 52%
100T, ENTREMONT
Ишан
-24%
147
11050
-19%
104
105⁹0
СИРИ ШАВРУ
з козиного молока
В АСОРТИМЕНТІ
150 г, SAVENCIA GROUP
МАРОМА
Heidi
Fondue Suisse
СИР ФОНДЮ ЕКСПРЕС 40%
150 Г, HEID
ТЕ Я ДОДАТИВЕН
всю
CHAVROUX
FIGS
+11 Saint
Agur
-25%
148
11050
Teen Tele
CMP SAINT AGUR
З БЛАКИТНОЮ Пліснявою
125 Г, SAVENCIA GROUP
СМАКУЙ ФОНДЮ!
Складові
. Твердий сир 3 сорт в-по 200 г . Крохмаль - 1 ст.л.
. Бiле сухе вино - 200 мл
. Вишневий кiрш-30 мл
• Товчений часник - 3 зуб.
. Тертий мускатний горіх,
чорний перець-Пощ пцi
. Свіжий батон-400 г
Vi
1. Батон наріж кубикоми i пiдсуши в розігрітій духовці.
2. Часником натри каструлю в якій будеш готувати Часник
залиш на днi ємностi, нолий туди сухе вино i доведи до кипіння.
3. Тертий сир усiх сортів додай до вино то помішуй до
однорiдноï моси. Додой крохмаль, розведений у кірші
Консистенцiя стоне тягучою.
4. У самому кінці додай здавлений часник та спецiï.
5. Носади пiдсушенi шматочки ботоно но довгi вилки, опускай
сухарі в сирну масу і насолоджуйся! Смачного!