Перегляньте каталог магазину Епіцентр, дійсний з 01.04.2019 по 31.05.2019, щоб ознайомитися з найсвіжішими акціями. На 44 сторінках чинного каталогу ви знайдете найкращі товари з категорії Хобі, "Зроби сам", предмети домашнього вжитку. Якщо ви хочете заощадити гроші під час наступної поїздки за товарами у магазин Епіцентр, не забудьте переглянути весь каталог з першої до останньої 44 сторінки. Купляйте товари розумно! Бажаєте заощадити кошти на наступній поїздці за покупками у магазин Епіцентр? Перегляньте останній каталог, в якому зібрані шалені знижки на товари. Заходьте на розділі Моя Акція щодня, щоб не проґавити нові найвигідніші акційні пропозиції від улюблених роздрібних продавців.
Сuак
вanoruику
trilland
сamping
НА ПРИРОДІ
АКСЕСУАРИ ДЛЯ ГРИЛЮВАННЯ
ТОВАРИ ДЛЯ КЕМПІНГУ
ИЕ
Найсиячниия ioca
- нa boни!
КЛАСИЧНИЙ БУРТСР
11тст
ПРИГОТУВАННЯ:
1. У пательні розігрійте рослинну олію на середньому
Вогні. Додайте цибулю,
ШКОЮ і Смажте помішуючи 15-20 хв до утворення золо-
ТИСТОГО КОЛЬору. Посоліть та зНіМТЬ З ВОГНЮ.
2. Шматочки хліба змастіть вершковим маслом та від-
кладіть у сторону.
3. Підготуйте грилЬ Для роботи в режимі сильного жару.
Змішайте фарш із соусом, додайте 1 ст. л. СОл, поперчіть.
За допомогою спецјального пресу сформуйте бургери.
4. Очистіть решітку гриля щіткою, Готуйте бургери під
закритою кришкою протягом 8-10 хв, один раз пере-
вернувши при ЦЬому. Зніміть іх ІЗ ВОГНЮ.
5. Зменште жар. Підсмажте шматоЧки хліба протягом
1-2 хв. Перекладіть на дошку підсмаженою стороною вгору.
6. На шматочки хліба викладіть цибулю, зверху покладіть
бургеру. Посипте сиром, накрийте ще одним шматоч-
Ком хліба (підсмаженою стороною вниз). Перекладіть
бургери на решітку і смажте 1 хв, пОки хліб не підрум я-
НИться. Потім з іншої сторони. Подавайте до столу гаря-
Чими, з гірчицею.
СМАЧНОГО!
ПОСИпте цукром. Накрийте кри-
Інгредієнти
3 ст. л. рослинної олії
2 цибулини
Прес для бургера
чукру
2 ст. Л.
матергали: метал, пластик
розміри: 11,8x9 см
морська сіль
60 г вершкового масла
12 шматочків житныого хліда
900 г
168.
арт. 11040842
яловичого м'яса
вустерського соусу
2 ст. л.
% ч. л. меленого чорного перцю
120 г
Gdnэ огошdaw
(емменталь)
гостра гірчиця
ПО
30
ЦЕНТР
Е