Акція Фора - 22.04.2021 - 05.05.2021 - стор. 4 - ВЖЕ НЕ ДІЙСНИЙ

1 ... 4 ... 29
Акція Фора - 22.04.2021 - 05.05.2021 - Товар зі знижкою - мука, готові страви, перец. Сторінка 4.
1 ... 4 ... 29

Перегляньте каталог магазину Фора, дійсний з 22.04.2021 по 05.05.2021, щоб ознайомитися з найсвіжішими акціями. На 28 сторінках чинного каталогу ви знайдете найкращі товари з категорії Гіпермаркети та cупермаркети. Якщо ви хочете заощадити гроші під час наступної поїздки за товарами у магазин Фора, не забудьте переглянути весь каталог з першої до останньої 28 сторінки. Купляйте товари розумно! Бажаєте заощадити кошти на наступній поїздці за покупками у магазин Фора? Перегляньте останній каталог, в якому зібрані шалені знижки на товари. Заходьте на розділі Моя Акція щодня, щоб не проґавити нові найвигідніші акційні пропозиції від улюблених роздрібних продавців.

Каталог товарів в акції

 
 
Традиційне скоромне: готуємо в переддень свята свято Воскресіння Христова на столі обов'язково мають бути м'ясо та ковбаси. Вибираємо найкра- ще, запасаЕМося усім необхідним і готуємо закуски по-королівськи. Частина з них піде у великодній кошик, а частина - у кошик, приміром, для пікніка. Адже на Великдень за звичаєм після служби конче треба знайти собі веселу розвагу, аби не сумувати весь рік. Смачної радісної Пасхи! y Свинина з овочами . 1 кг м'якотi свинини, покритої тонким шаром жиру сіль, мелений чорний перець до смаку тертий мускатний горіх 1 ст. л. олії - 300 мл овочевого бульйону- пучок супової зелені з корінням . щіпка борошна 1. Духовку нагріти до 200 °С. 2. Шар жиру надрізати у вигляді ромбів, м'ясо натерти сіллю, перцем і мускатним горіхом. 3. В сотейнику розігріти олію і викласти м'ясо ромбами догори. Обсмажити й в сотейнику поставити в духовку. Запікати на серед- ньому вогні близько 1,5-2 год, періодично підливаючи бульйон. 4. Супову зелень з корінням підготувати, нарізати шматочками та додати до м яса через 60 хв. 5. Після закінчення часу запікання м'ясо обсмажувати під гри- лем близько 5 хв, потім викласти з сотейника. Дати м'ясу відпо- Трояндочки з ковбасою . 400 г готового листкового тіста 200г ковбаси (до смаку) . 2-3 гілочки петрушки трохи томатного соусу чити 5-10 хв. 6. Соус, що залишився у сотейнику, процідити, додати попе- редньо злегка пасероване борошно і змішати так, щоб не було грудочок. Подати до готового м'яса окремо. Частину м'яса можна покласти у великодній кошик. Iншу частину подати на святковий стіл-нарізати скибочкамий викласти на блюдо разом з овочами. 1. Зелень вимити, обсушити. Tісто нарізати смужками Зх15 см. Тонко нарізати ширшими смужками ковбасу. Викласти іх на смужки тіста, зверху покласти листя петрушки та згорнути в щільні рулетики так, щоб рилися троянди. Увага! Попередньо тісто потрібно змастити томатним соусом. Легкі тa ивидкі у приготуванні, зручні у поїданні 2. Вироби перекласти на вистелене пергаментом деко і випіка- ти близько 20 хв за 180°С.

Акції Фора

Акція Фора

Акція Фора - 25.11.2021 - 12.12.2021.
25.11. - 12.12.2021
Діє в магазинах названих в буклеті

Акція Фора

Акція Фора - 25.11.2021 - 12.12.2021.
25.11. - 12.12.2021
Діє в магазинах названих в буклеті

Акція Фора

Акція Фора - 22.11.2021 - 05.12.2021.
22.11. - 05.12.2021
Діє в магазинах названих в буклеті

Акція Фора

Акція Фора.
Дійсна в усіх магазинах Фора
Найпопулярніші каталоги