Акція МЕТРО - 08.09.2021 - 05.10.2021 - ВЖЕ НЕ ДІЙСНИЙ - стор. 16 *

thumbnail - Акція МЕТРО - 08.09.2021 - 05.10.2021 - Товар зі знижкою - томат, оливки, окунь, соус, фенхель, чилі, м'ята, кинза, сік. Сторінка 16.
16 / 58

* Чинна в цих торговельних точках МЕТРО

Каталог товарів в акції

 
ДАЛІ ЩЕ БЕЗЛІЧ ВИГІДНИХ ПРОПОЗИЦІЙ 16 ДИВІТЬСЯ НА YouTube METRO CASH & CARRY ЕТАПИ ПРИГОТУВАННЯ 1 Зачищаємо рибу та робимо однакові розрізи на тушці. СОНЯЧНИЙ ОКУНЬ ПО-СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИ КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ: 1 ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 45 хв. СОНЯЧНИЙ ОКУНЬ — 1 ШТ. ТОМАТИ ЦІЛІ ОЧИЩЕНІ METRO CHEF — 400 Г ОЛИВКИ КАЛАМАТА METRO CHEF — 350 Г КАПЕРСИ METRO CHEF У ВИННОМУ ОЦТІ — 2 СТ. Л. КІНЗА СВІЖА — 10 Г СІК METRO CHEF ЛИМОННИЙ КОНЦЕНТРОВАНИЙ — 10 Г METRO CHEF «ІТАЛІЙСЬКА СУМІШ» — 1 Ч. Л. СЕРЦЕВИНИ АРТИШОКІВ У РОЗСОЛІ METRO CHEF — 400 Г СОУС EXOTIC FOOD ШРІРАЧА ЧИЛІ ГОСТРИЙ — 8 Г 2 Замаринуємо рибу в італійських спеціях, концентрованому соку лимона METRO Chef та соусі шрірача. 3 У деко викладаємо цілі чищені томати METRO Chef. Розминаємо їх руками, додаємо порізаний фенхель, артишоки, чорні оливки та каперси METRO Chef. 4 Викладаємо рибу. Щедро поливаємо оливковою олією. 5 Випікаємо рибу в добре розігрітій духовці. Температурний режим такий: 5 хвилин — 220 о, 30 хвилин — 180 о. 6 Коли окунь готовий, скроплюємо оливко- вою олією й прикрашаємо свіжими м’ятою та кінзою. ФЕНХЕЛЬ СВІЖИЙ — 1/2 ШТ. ОЛИВКОВА ОЛІЯ METRO CHEF М’ЯТА ДЛЯ ДЕКОРУ ОЛЕКСІЙ МІЛЛЕР БРЕНД-ШЕФ METRO CASH & CARRY 01:26 / 01:35 ДИВІТЬСЯ НА METRO CASH & CARRY

Інші акції МЕТРО

Останні каталоги