ДАЛІ ЩЕ БЕЗЛІЧ ВИГІДНИХ ПРОПОЗИЦІЙ
16
ДИВІТЬСЯ НА YouTube
METRO CASH & CARRY
ЕТАПИ ПРИГОТУВАННЯ
1 Зачищаємо рибу та робимо однакові розрізи
на тушці.
СОНЯЧНИЙ ОКУНЬ
ПО-СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИ
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ: 1
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 45 хв.
СОНЯЧНИЙ ОКУНЬ — 1 ШТ.
ТОМАТИ ЦІЛІ ОЧИЩЕНІ METRO CHEF — 400 Г
ОЛИВКИ КАЛАМАТА METRO CHEF — 350 Г
КАПЕРСИ METRO CHEF У ВИННОМУ ОЦТІ — 2 СТ. Л.
КІНЗА СВІЖА — 10 Г
СІК METRO CHEF ЛИМОННИЙ КОНЦЕНТРОВАНИЙ — 10 Г
METRO CHEF «ІТАЛІЙСЬКА СУМІШ» — 1 Ч. Л.
СЕРЦЕВИНИ АРТИШОКІВ У РОЗСОЛІ METRO CHEF — 400 Г
СОУС EXOTIC FOOD ШРІРАЧА ЧИЛІ ГОСТРИЙ — 8 Г
2 Замаринуємо рибу в італійських спеціях,
концентрованому соку лимона METRO Chef
та соусі шрірача.
3 У деко викладаємо цілі чищені томати
METRO Chef. Розминаємо їх руками, додаємо
порізаний фенхель, артишоки, чорні оливки та каперси METRO Chef.
4 Викладаємо рибу. Щедро поливаємо оливковою олією.
5 Випікаємо рибу в добре розігрітій духовці.
Температурний режим такий: 5 хвилин —
220 о, 30 хвилин — 180 о.
6 Коли окунь готовий, скроплюємо оливко-
вою олією й прикрашаємо свіжими м’ятою
та кінзою.
ФЕНХЕЛЬ СВІЖИЙ — 1/2 ШТ.
ОЛИВКОВА ОЛІЯ METRO CHEF
М’ЯТА ДЛЯ ДЕКОРУ
ОЛЕКСІЙ МІЛЛЕР
БРЕНД-ШЕФ
METRO CASH & CARRY
01:26 / 01:35
ДИВІТЬСЯ НА
METRO CASH & CARRY