ЯБЛУЧНИЙ
КРАМБЛ
ВІД ОЛЕКСІЯ
МІЛЛЕРА
Інгредієнти:
Яблука «Фермове» – 5 шт.
Борошно — 1 склянка
Цукор METRO Chef – 1 склянка
Вершкове масло — 2/3 паковання
Лимон 2 шт.
Морозиво — 4 кульки
Кориця мелена
METRO
Chef
-
Яблуко
Голден
METRO
Chef
-
на смак
Цукор білий
кристалічний
буряковий, 1 кг
METRO
Chef
БІЛИЙ
цукор
REPUTEron
1 kg (kr)
m
за сково
1.
Яблука очищаємо й нарізаємо кубиками.
ГРН/УП.
2.
3 лимона вичавлюємо сік і знімаємо
цедру, додаємо все це до яблук.
3.
Розтоплюємо на сковороді пів склянки
цукру. Додаємо туди яблука з цедрою й
соком лимона. Тушкуємо на середньому
вогні 10 хвилин, постійно помішуючи.
4.
У борошно додаємо дрібку солі, нарізане
кубиками масло та цукор, що залишився.
Замішуємо тісто, розтираючи його в крихту.
5.
Форму для випікання застеляємо
пергаментом. Викладаємо половину
крихт тіста, утрамбовуємо. Зверху
додаємо яблука, потім знову крихти.
6.
Випікаємо в духовці 40—50 хвилин за
температури 180 градусів. Подаємо з
кульками морозива.
4 порції
299⁹⁰0
ГРН/КГ
120 хв.
MACAO
82.5
Масло Екстра
солодковершкове 82.5%
КЛУБ СИРУ, 180 г
ЕКСТРА
825% ЖИРУ 100г е
СОЛОДКОВЕРШКОВЕ CHEE
Борошно
пшеничне
EUROMILL, 2 кг
• вищого ґатунку
СИРУ
KAYE
ДОБРЕ СХОДИТЬ НЕ ПЛИВЕ
HE SAFETIB KEKOR BACON, SICKBITIR, TAHKERS,
EuroMill
Смачно з любов!
БОРОШНО
ПШЕНИЧНЕ
вищий сорт
2
О
УВАГА!
ЦІНОВА
ПЕРЕВАГА
53.900.
ГРН/ШТ.
39⁹⁰
ГРН/УП.